Bağlıkaya Şehit Muammer Karacaer Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlayan; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili, ruhen, bedenen ve zihnen sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi; Milletimizin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü ve bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştiren bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30 ile 15:05
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğrenci ve öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı´nda ilimizde düzenlenen bocce, masa tenisi ve dart turnuvalarına katılım sağladık. Masa tenisi tunuvasında üçüncü olduk.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://smk.meb.k12.tr

Adres - Çimeli Mah. Kanuni Kümeevleri No45 Bağlıkaya Kasabası AKSARAY

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Bağlıkaya Kasabası girişindeki Fatih Camii karşısında 200 m. içeridedir.

Adres - Çimeli Mah. Kanuni Kümeevleri No45 Bağlıkaya Kasabası AKSARAY

Ulaşım Ortaköy, Bağlıkaya arabaları ve özel araçlarla ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 22 km